Drage orijentirke  i orijentirci,

Ukoliko vozite planinski bicil-MTB i želite nove izazove, pozivamo vas da uzmete učešće na prvom treningu-trci u MTBO koji se organizuje u Srbiji i Beogradu.

Trening-trka će se odžati na Košutnjaku u nedelju 08. Oktobra sa početkom u 13:00 časova. Okupljanje, odnosno start i cilj treninga je na platou kod Pionirskog grada.

Koristiće se karta Košutnjaka razmere 1:7500, koja je nedavno korišćena za prvenstvo Beograda na srednjim stazama. Karta još uvek nije usaglašena MTBO stndardima, ali će staza biti prilagođena za ovu disciplinu.

Grupa entuzijasta uradila je 10 nosača karata i oni će se koristiti u toku treninga, a vreme će se meriti novim Sport Identom sa karticama koje će se dobijati na startu.

Orijentiring savezi Srbije i Beograda podržavaju inicijativu za razvoj ove discipline, a u kalendaru takmičenja za iduću godinu oba saveza su uvrstila i MTBO takmičenja.

Ukoliko odlučite da učestvujete na treningu i tako postanete jedan od začetnika nove discipline u orijentiringu, molim vas da pošaljete potvrdu na imejl OSB-a: bgorijentiring@gmail.com ili sms na tel. 063 104 8871.

 
Kao što znate, sve informacije o MTBO možete naći na sajtu IOF-a.

Osnovne informacije

 

Staza: dužina 3.225 m, 130m uspona, 9 KT.
Start i cilj: da ponovimo, su na platou u Pionirskom gradu
Početak: 13:00h
Iskoristite jedinstvenu priliku, upišite se u prve učesnike i začetnike MTBO-a u Srbiji i Beogradu.
 
Napomena: kacige su obavezne.
 
Srdačan pozdrav!
 
 
Za OSB
Potpredsednik
Života Tasić