VESTI

25. KUP PTT-a

Rezultati 25. KUP PTT-a

Rezultate sa 25. KUPa PTT-a održanog 25. i 26. juna na Divčibarama
možete pogledati na  ovom linku >>>

14. Kup OK DIF-a

Rezultate, prolazna vremena i livelox analizu sa 14. Kupa OK DIF-a i održanog 16-17.aprila 2022. na trenima Resavice možete  pogledati ovde >>>

Memorijal Tatjane Ljubisavjević

U Smederevskoj Palanci 09.04.2022 god na jezeru Kudreč održan je prvi Memorijal Tatjane Ljubisavljević na kome je uzelo učešće nešto preko 230 takmičara iz Srbije i Slovenije a to je ujedno bilo i 5 kolo lige Srbije!

Rezultate i prolazna vremena možete pogledati ovde >>>

Konkurs za rad u Komisijama OSSa i selektora

Na osnovu odluke Upravnog odbora OSSa, raspisujemo Konkurs za rad u Komisijama OSSa kao i selektora reprezentativnih selekcija.
ROK ZA PRIJAVU 31.mart 2022.!

Konkursnu informaciju I prijavni formular možete naći ovde.

Svetsko veteransko prvenstvo (WMOC) 2021

U Mađarskoj je u toku Svetsko veteransko prvenstvo, a naš tim predstavljaju veterani iz OK „DIF“, Ljubica Bačanac, Irina Juhas, Života Tasić i Ilija Dimitrijević. Detalje sa prvenstva možete videti na sledećem linku: https://wmoc2021.hu/en/news/
Srećno našim veteranima, budimo uz njih!!!
 

Larina trka 2021

ODRŽANA 15. MEMORIJALNA LARINA TRKA

Palanačke ulice i naselje Kolonija bile su u subotu 22. maja poprište za više od 300 orijentiraca iz Srbije.

Larinu trku po 15. put organizuje OK „Jasenica” iz Smederevske Palanke, i to je bilo i državno  prvenstvo u orijentiringu – disciplina mešovita štafeta, u svim kategorijama, trka ima i memorijalan karakter – u znak sećanja na Laru Radovanović, malu orijentirku koja je sa šest godina, usled teške i neizlečive bolesti, zauvek napustila orijentiring staze.

 

Rezultate i prolazna vremena s možete pogledati ovde >>>

Portal Palanka danas

Školsko prvenstvo Srbije

Na Avali je u petak 21.maja održano Školsko prvenstvo Srbije u organizaciji Orijentiring saveza Srbije  i Saveza za Školski sport Srbije , a pod pokroviteljstvom Ministarstvo Omladine I Sporta . Na takmičenju je učestvovalo preko 250 osnovaca i srednjoškolaca iz cele Srbije. Najbolji na ovom takmičenju predstavljaće Srbiju na Školarijadi i Svetskom školskom prvenstvu koje se održava u našoj zemlji u septembru ove godine!

Rezultate i prolazna vremena možete pogledati ovde >>>

Novi Pravilnik o stručnom radu i odluke

Na sledećem linku u odeljku Statut i pravilnici OSS-a se nalazi novi Pravilnik o stručnom radu i dozvolama za rad Orijentiring saveza Srbije, kao i odluke u vezi korišćenja softvera na takmičenjima OLS i odluka o iznosu naknade u slučaju gubitka i oštećenja opreme.

13. Kup OK DIF-a

Rezultate i prolazna vremena sa 13. Kupa OK DIF-a i Prvenstva Srbije na dugim distancama održanog 18. oktobra na trenima Resavice možete  pogledati ovde >>>