Poštovani i dragi orijentirci,

Pred vama je jedan pionirski poduhvat, prvi put je nešto ovako urađeno u Srbiji za jedno orijentiring takmičenje – TV prenos – Štafetnog prvenstva Srbije i Beograda, koje je održano 13. septembra na Adi Ciganliji u Beogradu.

Kao što se mi danas sećamo ili pričamo o prvim takmičenjima, prvim štampanim kartama, prvim kartama u boji, dolasku OCAD programa, prvom takmičenju sa korišćenjem SI sistema, nadamo se da će neke naredne generacije pričati i prvom TV prenosu sa nekog orijentiring takmičenja (doduše malo zakasnelog) koji je urađen po svetskim standardima tv prenosa orijentiring takmičenja, ali od strane amatera, pionira ove vrste promocije našeg sporta.

Nadamo se da ćemo u buduće gledati prenose naših takmičenja na nekim tv kanalima i gledati reportažna kola u blizini naših ciljnih arena, zato vas pozivamo sve da nam u tome pomognete.
Na kraju ove priče, odnosno, na početku, na izuzetnom trudu, zalaganju, odricanju i mnogo utrošenog vremena zahvaljujemo se glavnom realizatoru ovog projekta Đorđu Arizanoviću članu PSK “Kopaonik“ koji nam je sve ovo i omogućio. Veliko HVALA Đorđe!!!

Naravno i ostatku ekipe koji je radio na realizaciji projekta.

Snimateljima: Bojanu Munjasu, Bogdanu Vujičiću, Ani Janković, Savi Laziću, Marku Marjanoviću i Slobodanu Veljoviću

Komentatorima: Dušanu Krnjaiću i Stevanu Roksandiću

Tehičkom organizatoru takmičenja: PSK “Kopaonik“

Direktoru takmičenja: Petru Bojoviću

Organizacionom timu takmičenja: Metodiju Šentevskom, Tari, Mihajlu i Marti Karpić, Dobrici Jeliću, Vujadinu Žagaru, Vlastimiru Marjanoviću i Mileni Bojović.

Ovo je mali poklon pred praznike, nadamo se da ćete uživati.

Video možete pogledati na sledećem linku https://www.youtube.com/watch?v=3dxk_fa2hlo&feature=youtu.be